top of page

Lees de ervaringen van anderen met loopbaancoaching bij StarreveldCoaching

Kirsten foto.jpeg

Kirsten Pieterman

Onderwijsadviseur

Ik ben met een loopbaantraject bij Corinne gestart omdat ik al een poos wist dat ik een andere baan wou hebben, maar er zelf niet uitkwam wat voor een baan. Nu ga ik over 2 weken met mijn nieuwe baan beginnen! Een baan waarvan ik niet wist dat die bestond, maar waar alle losse elementen die we tijdens het traject hebben geïdentificeerd in samenkomen. Iets waar ik super blij mee ben en ontzettend veel zin in heb! De eerste vacature waar ik echt blij van werd en in geloofde is mijn nieuwe baan geworden.

About me
IMG_9940.jpeg

Elze Toornstra

Ik merkte dat ik niet tot een juiste opleidingskeuze kon komen door mijn brede interesse. De gesprekken met Corinne en haar praktisch boek hebben mij heel goed geholpen in deze zoektocht. Met effectieve, korte oefeningen, kwam ik snel achter me diepe drijfveren. Ze hielden me een spiegel voor en hielpen me om mijn interesse, werkervaring en karaktereigenschappen in het juiste perspectief te zien. Ook de tips en het doorvragen van Corinne bracht me verder in dit proces.  Zo kon ik tot een weloverwogen keuze komen voor een opleiding die mij weer hele nieuwe carrière kansen kan geven. Ik ben heel dankbaar voor deze coaching en beveel Corinne en haar boek van harte aan! 

 
Leonore - HR -5.jpg

Leonore Vervoorn

Community bouwer

In de zoektocht naar een nieuwe uitdaging gingen de wildste plannen en ideeën ging door mijn hoofd. Corinne heeft mij in een korte tijd geholpen om mijn talenten, waarden en loopbaanankers scherp te krijgen. Samen hebben we mijn ideeën daaraan getoetst. Ik heb nu een afgewogen keuze kunnen maken over de richting die ik op wil met mijn loopbaan. Ik kan Corinne van harte aanbevelen als loopbaancoach!

Isabelle Dutteweerd

Marketeer

Ontzettend waardevol! Corinne is heel betrokken en zorgt ervoor dat je op je gemak bent. Ze gaat echt samen met jou op een creatieve manier opzoek naar je interesses, motivaties, kernwaarden en meer, om ervoor te zorgen dat je werkgeluk vindt in een functie die past bij je talenten en vaardigheden. Een hele prettige werkwijze. De tips en inzichten van Corinne hebben mij erg geholpen. Ik raad haar loopbaancoaching zeker aan.

Magdaleen Boer

Teamleider in de zorg

Corinne is een persoon die tijdens de coaching jou echt ziet als persoon. De gesprekken en opdrachten heb ik als zeer verhelderend en helpend ervaren. De coaching heeft er bij mij echt voor gezorgd dat ik een hele duidelijke visie kreeg en een actieplan. Zonder de coaching had ik niet zoveel inzichten over mij zelf in relatie tot werk gekregen!

bottom of page